|
Bahasa: EN | 中文 | BM |

Mengenai Kami

MONDO SMART STORE.
Step in Smart. Step Out Smile

Ditubuhkan pada September 2021, MONDO SMART STORE ialah kedai serba guna pintar 24 jam tanpa pemandu pertama di Malaysia yang menggunakan teknologi AI seperti Pengecaman Muka dan biometrik, daripada memasuki kedai hingga pembayaran di kiosk.

Hari ini, MONDO SMART STORE mempunyai dua cawangan Lapangan Terbang Senai, Johor dan Bukit Jalil, Kuala Lumpur. Kedai-kedai itu menjual lebih 500 jenama dan 5,000 produk dan membenarkan pemegang francais atau pemegang lesen memilih produk untuk dijual mengikut keperluan pasaran mereka. Visi kami adalah untuk mencipta pengalaman membeli-belah 3600 yang berbeza sama sekali tanpa pemandu dan menjadikan membeli-belah lebih selamat dan diperibadikan dengan pembelian tanpa tunai, tanpa sentuhan, mudah dan mudah.

Sebagai pelopor dan penentu arah aliran kepada membeli-belah pintar di Malaysia, moto perniagaan kami adalah untuk menerima teknologi sebagai sebahagian daripada membeli-belah masa depan sekarang supaya kami dapat membina generasi baharu pembeli pintar di mana-mana sahaja. Slogan kami, “Step in Smart. Step out Smile” merangkum pengalaman ini dan kepuasan pelanggan sepenuhnya untuk menjadi sebahagian daripada komuniti pembeli pintar ini.

Kunjungi ke MONDO SMART STORE hari ini!

LIHAT LAGI